BOKA HYRKAJAK HÖGA KUSTEN

Under högsäsong (juni-september) är det många som vill hyra kajaker. Vill du vara helt säker på att det finns kajaker att hyra bör du förboka kajak. För förbokning mejla:
Namn:
Antal Kajaker:
Datum:
Till info@friluftsbyn.se så återkommer vi inom 24 timmar.

Betalning vid förbokning

Du bokar genom att genom att maila hur många kajaker du vill boka samt vilket/vilka datum som är aktuellt till info@hogakusten.se. Bokningen bekräftas efter att du betalt 50% av den totala hyran. Du kan antingen swisha eller betala via bankgiro.

Avbokning av hyrkajak

Vid avbokning äger Höga Kusten Kajakcentral rätt att tillgodoräkna sig den erlagda bokningsavgiften. Om kajak avbeställes inom 24 timmar före hyrestidens början har Höga Kusten Kajakcentral rätt till ersättning för den totala hyreskostnaden. Vid stark vind och vid åskoväder som kan påverka din säkerhet sker avbokning utan kostnad. Lätt vind och regn anses inte påverka din säkerhet och ger inte ersättning vid förbokning.

Regler

Innan du bokar läs även våra regler: Regler vid hyra av kajak >>

Boka hyrkajak: info@friluftsbyn.se

Pris vid förbokning:
Dag: 500 kr
Dygn (24 h): 700 kr
Två dagar: 900 kr
Tre dagar: 1 300 kr
Därefter 200 kr/dag.
Vecka: 1 900 kr

Detta ingår:
Kajak
Paddel
Kapell
Karta över området

 

VI HYR UT RIKTIGT BRA KAJAKER!

För att du ska få bästa möjliga upplevelse hyr vi ut glasfiberkajaker från Melker. Modellen heter Melker Väderö och har utsetts till bäst i test av tidningen Outsides årliga kajaktest.
Mer info: Våra uthyrningskajaker >>

REGLER VID HYRA AV KAJAK

Egentligen krävs inte mer än sunt förnuft och att du tar väl hand om den kajak du hyr. Men för att undvika missförstånd har vi ett antal regler du måste följa och skriva på innan du ger dig ut. Du hittar de här.
Mer info: Regler vid Uthyrning >>

BOKA KAJAK I HÖGA KUSTEN

Vill du förboka en kajak i Höga Kusten? Här hittar du allt du behöver veta om bokning och avbokning.
Mer info: Boka hyrkajak i Höga Kusten >>